Over ons...

Normandie Food, een nieuw familie bedrijf in Groningen.
Wij, Anne en Mick hebben dertig jaar in Normandië gewoond en zijn sinds kort met onze dochter van 3 jaar verhuisd naar de provincie Groningen. Anne is van oorsprong Nederlandse en is nu teruggekeerd naar haar familie. Anne werkte voorheen als verkoper binnen en buitendienst van de Normandische producten welke op deze webshop worden aangeboden, tevens heeft zij gewerkt als verkoper binnen en buitendienst in de agrarische sector, en heeft tevens met de producten die op deze shop worden verkocht gewerkt. Ook heeft ze veel van de op deze webshop aangeboden producten in Frankrijk verkocht, hierdoor heeft Anne heel veel ervaring met deze producten. Mick werkt in transportwereld, beide zijn ze gepassioneerd door de Franse keuken. Dit en omdat ze de heerlijke Normandische producten missen in Nederland hebben ze toen besluiten om Normandie food op te zetten.
Anne wil heel graag de specifieke Normandische producten introduceren bij de Nederlandse bevolking.

Respect voor natuur & dierenwelzijn…
Het doel van Normandie food is het promoten van ambachtelijke producten gemaakt door gepassioneerde boeren en kleine ambachtslieden.
Bij het produceren van de producten zijn respect voor de natuur en dierenwelzijn belangrijke voorwaarden. We willen de producenten een eerlijk inkomen garanderen door de tussenhandel zo klein mogelijk te laten zijn.

Ruik proef & verwonder…
We hopen u de goede smaak van het Franse platteland te geven. Dus ruik, proef en verwonder, de heerlijke smaak van Normandië.