Franck urban (Teurgoule de Janville)
La Teurgoule, Alain Urban, als kind viel erin net als Obelix in zijn ketel met toverdrank. En als volwassene besloot hij in 1993 met de hulp van zijn vrouw Christine de geuren van zijn jeugd te herinneren, om na een paar avonturen in de traditionele handel de sprong te wagen en dit heerlijke Normandische dessert. waarvan de oorsprong teruggaat tot de 18e eeuw.

De familie Urban begint met het promoten van haar product, dat het originele recept nauwgezet respecteert, op de omliggende markten in de departement van Calvados, voordat ze in 1996 grote retailers ontmoet en Teurgoule bekend maakt in de vier hoeken van Frankrijk.

En vandaag ?
Kort daarna verliet het bedrijf het dorp Janville om te verhuizen naar een nieuw pand dat meer geschikt was voor zijn nieuwe volumeverplichtingen in de naburige stad Mezidon-Canon in Cesny-aux-Vignes.

In 2019, en volgens de wensen van de oprichter, wordt het bedrijf verkocht aan zijn jongste zoon Franck die met zijn team het familiebedrijf zal voortzetten met als enig doel .. << Kennis en Traditie ..>